Posebna ponudba

Za najboljšo izkušnjo bivanja in doživetja

Zajtrk

Za naše goste samo najboljše. Zbudite se in svež zajtrk z izključno slovenskimi produkti bo čakal na vas. Slovenija je svetovno znana po odlični hrani katere glavni pomen je lokalna hrana. Okušajte jo tudi vi, vse kar morate storiti, da nam to poveste en dan vnaprej.

Shuttle

Pošljite nam podatke o vašem letu za vse ostalo poskrbimo mi. Naš partner ___ vas bo z udobnimi vozili, profesionalnimi vozniki in ugodno ceno varno pripeljal na letališče.

Privat transfer

Odhajate na letališče ali pa vaše potovanje nadaljujete na drugo lokacijo. Za vas z veseljem uredimo vse potrebno, da boste na naslednjo lokacijo prišli varno, udobno in pravočasno. Zaupajte nam vaše želje in zmajčki bomo poskrbeli za vas

Parking

V neposredni bližini hostla vam zagotovimo parkiranje. Tako vas bo vaš jekleni konjiček na varnem mestu (saj ga bo čuval zmaj) počakal do odhoda domov ali nadaljevanje potovanja.

City tour

Ljubljana zmajevo mesto. Želite izvedeti zakaj? Prepustite se našim vodičem in popeljali vas bodo v svet zmajev, neverjetne arhitekture in pokazali vsa skrita mesta naše Ljubljane. Verjemite, da se boste strinjali z nami in po turi potrdili – LJUBLJANA NAJLEPŠE MESTO NA SVETU. 

Kulinarična tura in wine tasting

Slovenija dežela, ki je znana po odlični hrani in vinu. Če bi radi odkrivali Ljubljano vmes pa kaj dobrega pojedli ali popili. Zmajčki uredimo tudi to.

What to see in Slovenia

Tukaj smo, da vam olajšamo vaše raziskovanje Slovenije. Z našimi partnerji poskrbimo, da boste domov odšli z lepimi spomini in prekrasnimi fotografijami naše prelepe dežele. 

Stopite v stik

Uradni podatki

Dragons dream

Srebrni

Cert ID: 0035/00036

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
DRAGON DREAM d.o.o.
Matična številka: 8324492000