Dragon's Dream Hostel Ljubljana

Drznite si prebuditi zmaja

Enojna kapsula

Kapsula Hostel

Ker si želimo biti drugačni od drugih, smo naš koncept zasnovali na drugih temeljih, brez izgube funkcionalnosti prostora in tega, kar vsak popotnik išče, ko pride v svojo sobo. Ker vemo, da si boste po napornem dnevu zaradi službenih obveznosti oz. številnih prehojenih kilometrih po znanih turističnih točkah po Ljubljani ali pa krajih po Sloveniji želeli predvsem udobnega počitka, smo za vas pripravili zelo udobne sobe, z velikimi ležišči (zakonske postelje merijo 140x200 cm in 160x200cm) in posebnim prostorom za shranjevanje vaše osebne prtljage. Ker vemo da je tudi privatnost zelo pomembna, smo gostom pripravili  11 samostojnih kopalniških enot, kjer imaste na voljo sodoben tuš, umivalnik in WC školjko), sušilec za lase, našim gostjam »zmajčicam« je na voljo tudi posebno povečevalno steklo. V celotnem kopalniškem prostoru pa vam bo na voljo tudi nadstandardna storitev talnega gretja, kar bo poskrbelo, da bo vaše udobje res na najvišjem možnem nivoju.

Za tiste, ki pa bi si želeli uporabljati kopalniško enoto samo zase, pa ponujamo tudi dodatno možnost dnevnega zakupa celotne kopalniške enote, ki bo v tem primeru namenjena samo vam. In ja, prav ste uganili, le to boste lahko odpirali z vašo unikatno QR kodo!

Zasebna soba z zakonsko posteljo in masažno kadjo

Zasebnost zagotovljena

v tej posebni sobi, je seveda prostor le za posebna doživetja. Soba 102 vam ponuja možnost posebnega razvajanja in uživanja (solo ali v dvoje). Posebna razsvetljava (kjer lahko spreminjate barve iz bele v rdečo, spreminjate intenziteto luči itd.) v prostoru s kadjo bo prostor spremenila glede na vaše želje. To posebno doživetje pa lahko še dodatno popestrite z naročilom buteljke penine, cveta vrtnic, ipd. Privoščite si tudi vi oddih v zmajevem kraljestvu!

QR odpiranje.jpg

Popolnoma avtomatizirana izkušnja

Check-in in odpiranje s QR kodo

omogočajo vam enostaven, hiter in pameten vstop v naš hostel. Z brezstično tehnologijo pa posrbimo, da bo vaš obisk tudi epidemiološko varen. Naj bo vaš telefon ključ, ki vam bo odpiral vsa vrata v našem hostlu!

Ob prihodu v predel sob, samo prislonite vaš telefon k pametnemu čitalcu QR kod in vaše doživetje se lahko začne. V trenutku, ko bo čitalec prebral vašo QR kodo, se bo celoten prostor zatemnil, vam pa se bo pod vrati vaše sobe prižgala posebna osvetlitev, ki vam bo pokazala pot proti vaši sobi! Kaj pravite na to, ste pripravljeni na takšno doživetje?

Zasebna soba z zakonsko posteljo in masažno kadjo

Umetnost zmajev na slikah / Slikovna umetnost

Si želite spoznati naše turistične bisere? Skupaj s svetovno znanim umetnikom iz Argentine vam bomo z velikimi veseljem pokazali, kam vse smo naše zmajčke poslali na izlet. Na slikah si boste lahko ogledali njihovo popotovanje po večini najbolj znanih turističnih destinacij po Sloveniji, ter tako že iz slik spoznali našo prelepo Slovenijo! 

Dragons dream hostel-6.jpg

Na zmajevem repu

Si upate sesti na zmajev rep? Brez skrbi, če boste sedli na zmajev rep pri nas, vam lahko zagotovimo.

Intimen ambient

Prostor za delo

Photospot

Zagugaj se v zmajevem jajcu

Aparat za nakup drugih napitkov, prigrizkov

privoščite si tudi vi ohlajeno pijačo, sendvič ali kakšen drug prigrizek iz našega aparata, ki vam je na voljo 24/7!

Aparat za kuhanje kave

razvajajte se z najboljšo kavo v Sloveniji, izbirajte med številnimi okusi kave Barcaffe in si vzamite trenutek le zase.

Bluetooth polnjenje telefonov

 v vseh sobah vam ponujamo najsodobnejše načine polnjenja vaših pametnih telefonov! Poleg možnosti priklopa USB kabla za polnjenje, lahko vaš telefon samo prislonite na Bluetooth polnilno postajo in že se vam polni! Saj veste, da morate imeti vedno pripravljeno baterijo, saj nikoli ne veste kje v prostoru boste opazili kakšnega zmajčka, da vam bomo tudi doma verjeli, da le ti obstajajo! 

Uravnavanje temperature

Stopite v stik

Uradni podatki

Dragons dream

Srebrni

Cert ID: 0035/00036

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
DRAGON DREAM d.o.o.
Matična številka: 8324492000