Svoja vrata v Ljubljani odprl Dragons Dream Hostel

Nazaj

Dragons dream hostel-11.jpg

V mesecu juniju 2021 je svoja vrata v Ljubljani odprl Dragons Dream Hostel, ki z svojimi 26 unikatnimi sobami in kapsulami, vabi, da tudi sami preverite, ali zmaji resnično obstajajo. V našem Hostlu so zmajčki prav gotovo prisotni na vsakem koraku, kar bo vsakega, ki si bo drznil to tudi sam preveriti, prepričalo na lastni koži! 

Z velikih veseljem vam predstavljamo inovacijo na slovenskih tleh, za katerega smo pred kratkim kot edini v Sloveniji, prejeli tudi nagrado »Smart building 2021« za najbolj inovativen projekt in prostor na svetu! 
Pri nas lahko prespite vsi, od dnevnih popotnikov, turistov vseh generacij, zaljubljenih parov, družin z otroci, takšnih ali drugačnih prijateljev, celo zmaji so dovoljeni.

V najsodobnejšem hostlu v Sloveniji, lahko do 46 gostom ponudimo vse kar potrebujejo za udoben počitek, druženje in spoznavanje skritih kotičkov našega glavnega mesta. Sodoben dizajn, pametne tehnologije (odpiranje vseh vrat s brezstično tehnologijo QR kod) na vsakem koraku, talno ogrevanje kopalnic, tematsko popotovanje z zmajčki, privatnost, udobne sobe s posteljami velikosti do 160x200cm, vse sobe so namenjene maksimalno 1-2 osebam, v sobah pa se lahko prav tako pohvalimo s celotnim upravljanjem razsvetljave in prezračevanja s senzorji na dotik itd. Nekaj pa mora še ostati skrito, da boste lahko še sami odkrili kakšno skrivnost, posebnost… Zato vljudno vabljeni, zmajčki vas že čakajo!

Dragons dream hostel-11.jpg

Stopite v stik

Uradni podatki

Dragons dream

Srebrni

Cert ID: 0035/00036

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
DRAGON DREAM d.o.o.
Matična številka: 8324492000